Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Na ledovce obrátila Fabii na střechu a skončila v nemocnici

VOLARSKO - 13/1 2021 - 10:03 – Na Volarsku se stala včera na ledovce nehoda, při které skončilo auto na střeše a řidička v nemocnici. Policie proto apeluje na řidiče.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL, foto poskytla POLICIE ČR

  

Dopravní policisté dnes zveřejnili informace o jedné z nehod, které se na Prachaticku včera staly na zasněžených a zledovatělých vozovkách. Došlo k ní po třinácté hodině na silnici z Blažejovic do Volar a její jedinou aktérkou byla řidička Škody Fabia.

„V místě nehody nepřizpůsobila rychlost jízdy povaze a stavu zledovatělé vozovky, následkem čehož dostala s vozidlem smyk, vyjela vpravo mimo komunikaci do silničního vodotoku, kde se následně převrátila na střechu. Při dopravní nehodě utrpěla přesně nezjištěná zranění, se kterými byla převezena rychlou záchrannou službou do nemocnice,“ uvedla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

Řidička před jízdou nepila alkohol a auto mělo zimní obutí. Odhad škody se vyšplhal na třicet tisíc korun a dopravní policisté vyzvali řidiče, aby se více věnovali povětrnostním podmínkám, které letos v zimě, zdá se, budou opravdu zimní.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena