Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Pohřešovaná žena z Leptáče byla nalezena bez známek života

PRACHATICE - AKTUALIZOVÁNO – Jihočeští policisté vyhlásili pátrání po ženě z Leptáče. Její zmizení ohlásil manžel. Dnes byla nalezena bez známek života.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL

  

ZVEŘEJNĚNO: 8/1 2021 - 9:47

AKTUALIZOVÁNO: 8/1 2021 - 16:40

„Pohřešování ženy nahlásil její manžel. Manželku naposledy viděl 6. ledna okolo šesté hodiny ranní, když odjížděl do Prahy. S manželkou si ještě vyměnil SMS zprávy. Při další komunikaci byl její telefon již nedostupný. Po návratu domů do Leptače zjistil, že manželka doma není, hledal jí v práci a hledal i její vozidlo - bohužel bez výsledku,“ řekl jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner.

Žena si vzala na Tři krále v práci dovolenou a včera se pak do práce nedostavila a ani se neomluvila. Výzvy k pátrání po ženě se objevily i na sociálních sítích. Mimo jiné se v nich uvádělo, že by mohla být v ohrožení života. Telefon pohřešované ženy měl být naposledy lokalizován na Ledenicku v českobudějovickém okrese.

O nalezení těla ženy informovala policie dnes kolem půl páté odpoledne. "Byla nalezena při pátrací akci bohužel již bez známek života. Děkujeme všem za pomoc při pátrání," uvedl stručně Jiří Matzner. O příčinách smrti zpráva policie nehovoří, ale také neuvádí, že by v této souvislosti zahájila vyšetřování nějakého obzvlášť závažného trestného činu.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena