Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Kvalitní kuřecí, rybí, hovězí a krůtí z malých farem. I s receptem

PRACHATICKO – placená inzerce – Oblíbený farmářský obchod v Prachaticích pro vás má kvalitní maso z malých farem. A to i s receptem na přípravu. 

      

   Farmářský obchod Prachatice, @farmarskyobchodpt  

  

Nabídka farmářského obchodu je, co se týče masa z lokálních malých farem, pestrá a zajímavá. A to hlavně proto, že v těchto chovech mají zvířata lepší podmínky pro život a maso od místních farmářů tak má vysokou kvalitu a výbornou chuť.

„Nejoblíbenější je u nás kuřecí maso z farmy Loužná nebo krůtí z farmy Druhaz, které máme každý čtvrtek. Pokud dáváte přednost rybě je tu každou středu pstruh z Mlýnů u Vacova. A jednou za čas máme i hovězí z biofarmy u Bychů,“ řekl Martin Patras, který prachatický farmářský obchod vede.

Zkuste si doma s námi uvařit třeba kuřecí prsa na másle (butter chicken), jeden ze slavných indických receptů. Všechny potřebné suroviny zakoupíte u nás.

500 g kuřecích prsou nakrájíte na kostky a okořeníte garam masalou, paprikou, koriandrem, kurkumou, solí a pepřem, přidáte velkou lžíci bílého jogurtu, vše promícháte a necháte odležet. Mezitím orestujete na másle cibuli, česnek a čerstvý zázvor, přidáte pasírovanou rajčatovou omáčku a několik lžic kokosového krému nebo 33% smetany, necháte pár minut provařit.

Odležené maso zprudka orestujete na lžíci másla nebo ghí (přepuštěné máslo) a vložíte do omáčky, necháte ještě pár minut povařit, aby se propojily chutě, a případně ještě dochutíte. Podávejte nejlépe s rýži basmati nebo plackou čapátí.

Přejeme dobrou chuť!

Farmářský obchod Prachatice, Dolní brána 21 @farmarskyobchodpt

Po - Pá 7:00 - 17:00 a So 9:00 - 11:30

731 059 248

farmarskyobchodpt@seznam.cz

Přidejte se k nám na facebooku a budete mít čerstvé zprávy o našich nabídkách a novinkách www.facebook.com/farmarskyobchodpt

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena