Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Zpestřete si prázdniny se skvělými sýry z farmářského obchodu

PRACHATICKO – placená inzerce – Prachatický farmářský obchod je tu pro vás i o letních prázdninách. Třeba s nabídkou sýrů a chlazeného zboží.

      

   Farmářský obchod Prachatice, @farmarskyobchodpt  

  

Farmářský obchod sídlící v prachatické Dolní bráně stabilně nabízí produkty malých lokálních farem a také vegetariánské občerstvení jako jsou plněné placky, saláty nebo polévky. A důležitou, zdravou a velmi chutnou součástí této nabídky jsou také sýry a chlazené mléčné výrobky.

„Nabízíme sýry a mléčné výrobky od jihočeských lokálních výrobců. Sýry z kravského, ovčího i kozího mléka. Například čerstvý kozí sýr z farmy Kofa u Bavorova nebo výborný ovčí z Horních Dvorců ochucený ořechy, olivami nebo bylinkami,“ řekl vedoucí obchodu Martin Patras.

Pro vegetariány má obchod také širokou nabídku nemléčných výrobků, jako jsou různé druhy tofu, seitanu a tempehu. Proslulý je rovněž nakládaný pikantní hermelínový salát z Farmářského obchodu Prachatice, který se na vás těší i o prázdninách.

Farmářský obchod Prachatice, Dolní brána 21 @farmarskyobchodpt

Po - Pá 7:00 - 17:00 a So 9:00 - 11:30

731 059 248

farmarskyobchodpt@seznam.cz

Přidejte se k nám na facebooku a budete mít čerstvé zprávy o našich nabídkách a novinkách www.facebook.com/farmarskyobchodpt

 

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena