Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Domácnosti v Prachaticích rozvoní stromky z Městských lesů

PRACHATICE - placená inzerce - Městské lesy v Prachaticích opět nabídnou lidem vánoční stromky převážně ze své vlastní plantáže. Malá část jich bude také z okrajů lesních cest. 

      

   Text: ZDENĚK PŘIBYL 

  

"Když jsme Městské lesy, tak musíme přednostně myslet na domácnosti v Prachaticích," řekl nám jednatel Jan Pěsta s úsměvem. Jezdí k nim však pro stromek prý i zájemci z dalších míst.

"Prodávat budeme od 11. prosince. Především jedli kavkazskou a smrk pichlavý. A také borovice, ale ty v malé míře, protože jich moc není a nechceme je brát z lesa, když je to zalesněné. Vůbec nejraději bereme stromky z plantáže, kterou máme a kde jsou kvůli tomuto účelu pěstované. Určitě chápete, že vám neřeknu, kde. Myslím si, že stromky budeme mít za slušnou cenu, podobně jako vloni, a lidé všech věkových kategorií si pro ně do našeho sídla v Kasárenské ulici v Prachaticích jako vždy přijdou," dodal Jan Pěsta.

K vánočnímu stromku si zájemci budou moci u prachatických Městských lesů vybrat i jedlové větve a jmelí. Prodej poběží každý den, i v sobotu a v neděli, až do 22. prosince včetně.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena