Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Na prachatickou Skalku se vrací oblíbená oslava místní produkce

PRACHATICE - 21/4 2021 - 10:16 – Oživování veřejného života v Prachaticích rychle pokračuje. Na Skalku se vrací hojně navštěvované trhy.  

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

Rozvolňování vládních restrikcí umožňuje konání venkovních trhů a toho okamžitě využil Impakt, který organizuje trhy na prachatické Skalce a svolal trhovce na sobotu 24. dubna na desátou hodinu. A formou pozvánky svolává i veřejnost, která si sem navykla chodit v hojném počtu.

Nabídka bude bohatá, zajímavá a chutná, i když se jaro teprve rozbíhá. „Sazenice, kváskový chléb, vejce, džemy, marmelády, polévky, mrkvánky, octy, vína, slané a sladké koláče, dorty, muffiny, záviny, mouky, oleje, kynuté buchty, mošty, seno, sláma a mnohé další…“ pozval Impakt. Předpověď přitom slibuje polojasno a příjemných jarních dvanáct stupňů.

Oslava místní produkce na prachatické skalce nabízí přehlídku farmářských produktů a originálních místních výrobků. Prachatická veřejnost si ji velmi rychle oblíbila a trhy se nakonec dočkaly i podpory Zdravého města Prachatic a podpořila je i rada města formou dotace na volnočasové aktivity.  

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena