Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Pátečníci poznávají Prachatice s novou soutěží domu dětí

PRACHATICE - 9/4 2021 - 11:17 – Ode dneška 9. dubna se mohou zájemci zapojit do nové třítýdenní soutěže Domu dětí a mládeže a lépe poznávat Prachatice.

      

   Text: ZDENĚK PŘIBYL

  

Informovaly nás o tom Marcela a Renata, osvědčená to dvojice organizátorek volného času z DDM Prachatice. Soutěž se jmenuje Po stopách historie města Prachatic a je opět, jako byly i jejich předchozí soutěže, zaměřena na nejstarší část města pod Libínem.

"Projděte se Prachaticemi a dobře se rozhlížejte kolem sebe. Vaším úkolem bude každý týden najít co nejvíce zadaných prvků a alespoň jednu jejich fotografii nám zaslat na některou z e-mailových adres marcela.vitoulova@ddm-prachatice.cz nebo renata.jandova@ddm-prachatice.cz," informují organizátorky soutěže.

Podle jejich slov bude každý pátek, počínaje dneškem, 9. dubnem, na webových stránkách DDM Prachatice zveřejněno nové zadání úkolu. Odpovědi budou v domě dětí očekávat vždy nejpozději do vyhlášení nového úkolu. "Na konci soutěže získají úspěšní řešitelé drobnou odměnu," tradičně slibují, a jak už víme, slib také vždy splní, Marcela a Renata. 

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena