Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Vimperk se pustil do druhé půlky 1. Máje. Dokončí ji na dvě etapy

VIMPERK - 25/3 2021 - 14:26 – Jedna z největších vimperských investic za posledních několik volebních období vstoupila do své druhé části.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

V rámci investice za 70 milionů korun se podařilo dodavatelské firmě Strabag loni zrekonstruovat první polovinu ulice 1. máje od Fišerky k sídlu národního parku. A od včera má Strabag povolení v pracích pokračovat na druhé polovině až ke spořitelně. Oprava zbývající poloviny ulice bude letos rozdělena do dvou etap. Nejprve nyní Strabag zrekonstruuje úsek od budovy parku ke křižovatce s Hřbitovní ulicí. To by měl stihnout podle současného plánu nejpozději do 6. července. Druhá etapa pak počítá s následnou uzavírkou úseku od Hřbitovní ulice ke spořitelně do 6. prosince.

„Jednotlivé etapy výstavby budou probíhat za plné uzavírky a bude povolen pouze vstup pro majitele přilehlých nemovitostí, zásobování provozoven a IZS. Vjezd do ulice Krátká bude umožněn pouze v nejnutnější míře - zásobování provozoven a IZS. Vstupy pro pěší do provozoven budou zachovány. Po dobu stavby bude v rámci objízdné trasy obousměrně průjezdná ulice Jiráskova,“ informoval Strabag obyvatele města.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena