Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Čtyřicetidenní výzva pro všechny. Rozhodni, kterou výzvu splníš!

PRACHATICKO - 2/3 2021 - 18:32 – Z volarského pracoviště Domu dětí a mládeže Prachatice vzešla výzva pro všechny bez ohledu na věk. Platí na 40 dnů.

      

   Text: ZDENĚK PŘIBYL 

  

"Společně s kolegy ze všech pracovišť DDM Prachatice, jsme na naše webové stránky vyvěsili 40denní výzvu. Je určena úplně pro všechny - děti i dospěláky, celé rodiny, přátele a kamarády z prachatického okresu a nejen z něho," informovala nás Vlaďka Laschová z volarského domečku.

Podstatou výzvy je každodenní splnění jednoho úkolu v přiložené tabulce a zápis do příslušného, zatím prázdného okénka. "Některé úkoly jsou jednoduché, dá se jich splnit hned několik za den, jiné dají, jak se říká, zabrat, ale rozhodně na to máte všichni," zdůrazňují organizátoři výzvy.

Prvním úkolem je ujít 5 000 kroků, posledním v tabulce začít číst novou knihu. Mezitím jsou například výzvy protancovat půl dne, vypnout na tři hodiny telefon, namalovat pro někoho obrázek, aby měl radost, celý den vůbec nezapnout počítač, vydat se do přírody na procházku nebo někoho obejmou a potulit se.

"Až budete mít celou výzvu splněnou, je na to 40 dnů, ale nejpozději do 18. dubna, vyplňte údaje v dolní kolonce, tabulku vložte do obálky, která bude v dolní chodbě volarského domečku, a vhoďte ji do Výzvové schránky. Obálku s vyplněnou tabulkou můžete také poslat poštou na adresu DDM Volary, Náměstí 24, 385 51 Volary. Po účastníky z dalších míst okresu budou stejné obálky a schránky připraveny v DDM Prachatice, DDM Netolice a DDM Vimperk. Na všechny čeká milé překvapení, "vysvětluje a slibuje Vlaďka Laschová.

Tak hodně štěstí a pevnou vůli! Udělejte něco pro sebe a vlastně i pro ostatní!

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena