Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Školka Paraplíčko oslavila Den dětí velkou zábavou

PRACHATICE - 2/6 2021 - 14:37 – Úterní dopoledne v mateřské škole Paraplíčko v prachatické České ulici nabídlo holkám a klukům velkou zábavu.

      

   Z REDAKČNÍ POŠTY: Mirka Studená, MŠ Česká – Paraplíčko

  

Byl totiž Den dětí a takový svátek je třeba pořádně oslavit. Paní učitelky a děti ze druhé třídy si pro všechny kamarády z celé školky připravily mnoho zajímavých úkolů a soutěží na několika stanovištích.

Děti si vyzkoušely jízdu na koloběžkách a odrážedlech, z klacíků, šišek, listů a kamínků sestavily obrázky na terase před první třídou. U druhé třídy se házely míče do koše a do kyblíku, hokejkou a míčkem střílely góly do branky, barevné obruče létaly na kužel. Kytičky do správných váziček, nalezení stínu, který patří určitému předmětu a hlavně kuželky, to zase čekalo před třetí třídou.

V okolí čtvrté třídy byla připravená Medvědí stezka. Úkolem pro děti bylo najít zatoulaného méďu. Jít jenom podle šipek však nestačilo. Na zadní straně každé šipky byl napsaný úkol, až když jej děti splnily, mohly pokračovat v cestě za medvídkem. O to větší radost byla, když medvědího tuláka konečně našly i s bonbony za odměnu.

Stanoviště jsme procházeli vždy tak, aby se skupinky dětí nesetkávaly a každý úkol si postupně plnila každá třída zvlášť. - I když jsme ani letos nemohli na oslavu dětského svátku pozvat rodiče, chyběla společná diskotéka a závěrečný táborák s opékáním špekáčků, celé dopoledne bylo veselé, zábavné i poučné a všechny děti i paní učitelky si ho moc užily.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena