Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Poslední poděkování a sbohem Haně Princové z radnice a bazénu

PRACHATICE - 23/3 2021 - 14:36 – V sobotu 21. března 2021 nás opustil člověk, který byl velmi skromný, avšak velmi pracovitý, chytrý a laskavý - paní Hana Princová.

      

   Z REDAKČNÍ POŠTY: Radovana Kutláková 

  

Hana Princová pracovala na Městském úřadu Prachatice od roku 1998 a pak ve Sportovním zařízení města Prachatic. Měla jsem tu čest, že byla mým nejbližším spolupracovníkem a neskutečně mě mrzí, že jsem jí nestihla říci, že jsem jí měla ráda, že jsem si její práce a laskavosti velmi vážila, že jsem si vážila její moudré pokory – upozadit sebe a konat dobré ve prospěch jiných.

Dnes je divná doba, lidé jsou čísla, která plní statistiky, s člověkem se nedá rozloučit při obřadu. Proto bych Vás chtěla poprosit, abyste Vy, kdož jste znali paní Princovou třeba z městského úřadu, či ze Sportovního zařízení, nebo jen tak z nějaké akce ve prospěch ostatních, nebo znáte jiného stejně laskavého a obětavého člověka z vašeho okolí a neřekli mu před jeho odchodem spoustu důležitých věcí, abyste tak ve vzpomínce učinili tehdy, kdy se budete moci na chviličku zastavit a ohlédnout. Snad naše hlasy tito lidé uslyší. Moc bych si to přála.

Radovana Kutláková

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena