Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Běžci pro zdravotníky. Za každý uběhnutý kilometr věnují korunu

PRACHATICE - 22/3 2021 - 9:01 – Originálním způsobem podpořit místní zdravotníky se rozhodli prachatičtí běžci ze skupiny Mattoni FreeRun.

      

   Z REDAKČNÍ POŠTY: Jan Kocourek

  

Cílem je za každý uběhnutý kilometr v dubnu přispět jednu korunu pro zdravotníky a tím nashromáždit co největší částku. Za tu potom nakoupit drobné občerstvení a tím zpříjemnit zdravotníkům službu. Jsme si plně vědomi současné situace, která nám není lhostejná, a obdivujeme práci zdravotníků, kteří už rok neustále pomáhají nám všem.

I do našeho sportu se promítla všechna omezení nařízená vládou. Za normální situace bychom nyní byli na začátku běžecké sezóny. Ovšem veškeré závody se zrušily nebo posunuly až na "někdy", některé byly přeloženy již dvakrát. My se však musíme připravovat dál a náš sport na rozdíl od kolektivního sportu můžeme provozovat i v této době, jen na omezeném území a v omezeném počtu, což pro nás není až tak zásadní.

Vše je na dobrovolnosti a na dobré vůli nás všech. Všechny nás to společně motivuje co nejvíce trénovat a tím vybrat co nejvyšší částku. Pokud by se chtěl k nám kdokoliv připojit, třeba i chůzí, tak podrobnosti o sbírce a stavu km jsou na FB skupině Mattoni FreeRun Prachatice, kde se k nám může přidat.

https://www.facebook.com/groups/1175221862864188

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena