Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Světový den sociální práce slavilo červeným srdcem i město

PRACHATICE - 18/3 2021 - 11:19 – Na 17. března připadl letos Světový den sociální práce. Připomněli jsme si ho i v Prachaticích Srdcem pro sociální pracovníky.

      

   Z REDAKČNÍ POŠTY: Hana Rabenhauptová, Město Prachatice 

  

Dovolte mi, poděkovat u příležitosti Světového dne sociální práce, který byl poprvé vyhlášen v roce 1983, všem sociálním pracovníkům, pracovníkům v sociálních službách v Prachaticích, obvodu obce s rozšířenou působností (ORP), i v dalších místech. Sociální pracovníci jsou mnohdy skrytí, ale věřte, že jich je potřeba, jsou pro nás důležití, ať se jedná o služby ambulantní, terénní či pobytové, nebo i ty, kteří pracují na úřadech.

A jak je to v našem městě a jeho obvodu? V Prachaticích a v ORP Prachatice máme aktuálně 19 druhů služeb, které nabízí 32 poskytovatelů sociálních služeb ve 46 střediscích. Letos jsme jako poděkování mohli vystřihnout srdce pro sociální pracovníky a vyvěsit je na oknech. Udělali jsme to i u nás na Městském úřadu v Prachaticích.

Seznam všech sociálních služeb by byl dosti rozsáhlý. Jejich přehled i s odkazy na webové stránky, kde se dozvíte o těchto službách více, najdete na webu města Prachatic zde. Jsme připraveni odpovídat na vaše dotazy a nabídnout pomoc při řešení konkrétní sociální situace.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena