Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Krizové centrum dostalo nové prostory a stále nabízí pomoc

PRACHATICE - 15/1 2021 - 10:02 – Prachatické Krizové centrum – Centrum pomoci rodině a dětem nově naleznete na adrese Starokasárenská 192.

      

   Z REDAKČNÍ POŠTY: Hana Bártová, Portus Prachatice

  

Krizové centrum – Centrum pomoci rodině a dětem je i v roce 2021 připraveno poskytnout pomoc v krizové situaci. Nacházíme se v náročné době plné nejistoty a obav. Bojíme se o své zdraví, ekonomickou stabilitu, vztahy jsou poznamenané nucenou izolací. Ve snaze ochránit své fyzické zdraví, mnohdy zapomínáme pečovat o to psychické.

Pracovnice Krizového centra v Prachaticích jsou zde pro vás. Obrátit se můžete na realizátorku Lenku Turkovou, krizovou interventku s patnáctiletou praxí. Či na sociální pracovnici Michaelu Hájkovou. Tým Krizového centra běžně pracuje s těžkými životními příběhy i s problémy každodenního života, které se zdánlivě mohou zdát banální. Vyslechnutí, zorientování se v těžké situaci a odborná psychosociální podpora, to vše poskytuje Krizové centrum v Prachaticích zdarma.

Na pracovnice se mohou obrátit děti od 6 let, dospělí a senioři. Jak to v Krizovém centru vypadá, jaká je otevírací doba a další informace se dozvíte na webových stránkách www.portusprachatice.cz/krizovecentrum a na telefonním čísle 736 213 002.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena