Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Perníčky, srdíčka i náramky nemocnicím a Domovu Matky Vojtěchy

PRACHATICKO - 21/12 2020 - 15:21 – Máme za sebou dobu omezení a možná jsme se i na spoustu věcí zlobili. Ale také to byla doba plná péče, lásky a starostí o naše blízké.  

      

   Z REDAKČNÍ POŠTY: Za DDM Prachatice Vlaďka Laschová

  

Mnoho z nás svou péči a lásku předávalo těm, kteří to potřebují nejvíce. A proto zaměstnanci Domu dětí a mládeže Prachatice na pracovišti Vimperk upekli, nazdobili 300 kusů perníčků pro klienty lůžkové části BH Nemocnice Vimperk. A ty pak předali do rukou zástupce nemocnice Petra Jungvirta, ekonomického náměstka s přáním prožití krásných Vánoc a hodně zdraví v roce 2021.

Ve středu 9. prosince předal ředitel DDM Prachatice Jiří Machart řediteli nemocnice v Prachaticích Michalu Čarvašovi 450 keramických srdíček, které v době covidové vyrobili zaměstnanci DDM Prachatice. Srdíčka jsou určená jako dík pro všechny zaměstnance nemocnice v Prachaticích jako malé poděkování za jejich práci v dnešní nelehké době.

Zaměstnanci a děvčata z kroužku Klub seniorů při volarském pracovišti Domu dětí a mládeže Prachatice, vyrobili jako poděkování za péči o klienty zaměstnancům Domova matky Vojtěchy, korálkové náramky s andělskými křídly a lotosy. To vše jako poděkování za jejich práci s přáním hezkého prožití vánočních svátků.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena