Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Kriminalisté znají totožnost mrtvého od plavebního kanálu

 ŠUMAVA - 2. ledna 2018 - 14:00 - Známe totožnost zavražděného - sdělil nám dnes, 2. ledna, mluvčí Policie ČR Jiří Matzner. Podle jeho slov však z taktických důvodů není možné nyní zveřejnit více podrobností s ohledem na probíhající vyšetřování.

 Text: Zdeněk Přibyl

   Jihočeští kriminalisté tedy již vědí, kdo je zavražděný muž od Schwarzenberského plavebního kanálu u Nové Pece. Na případu, o kterém jsme psali zde, nyní spolupracují s německými kolegy.

   "Mrtvola muže, nalezená v neděli dne 25. listopadu 2018 v lese u Nové Pece, byla ztotožněna. Jedná se o muže ve věku šedesáti devíti let z okresu Straubing-Bogen v Německu. Totožnost zavražděného byla zjištěna pomocí jeho kyčelního implantátu, nalezeného při soudní pitvě," uvedl mluvčí Policie ČR Jiří Matzner.

   Jak dále doplnil, Kriminální policie Straubing sestavila svůj vyšetřovací tým a společně s kriminalisty z Českých Budějovic provádí šetření za účelem zjištění všech okolností případu. "V současné době nelze z taktických důvodů a s ohledem na probíhající vyšetřování zveřejnit další podrobnosti," dodal mluvčí Policie ČR.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist