Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Pohotovostní ambulance gynekologického oddělení je uzavřena

PRACHATICE – 5/11 2020 - 11:58 – Prachatická nemocnice dočasně uzavřela kvůli nedostatku personálu gynekologicko-porodnickou ambulanci. Ta jinak funguje nepřetržitě.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

„Počet našeho personálu, který se léčí s nemocí covid-19 bohužel neklesá. Ačkoli se již někteří zaměstnanci po úzdravě vrací zpět na svá pracoviště, potýkáme se s dalšími nově nakaženými zdravotníky. Nově evidujeme dva nakažené lékaře gynekologicko-porodnického oddělení. Nejsme tak schopni personálně zajistit 24hodinovou ambulanci,“ řekl ředitel nemocnice Michal Čarvaš.

V nemocnici už je přitom uzavřeno i gynekologicko-porodnické oddělení, protože jeho personál vedení nemocnice muselo přesunout na péči o pacienty s covidem. Pro ženy tak nyní v prachatické nemocnici zůstává v provozu jen gynekologická ambulance MUDr. Evy Cinádrové. Ta se postará i o pacienty MUDr. Ivana Říhy a to v pondělí a čtvrtek v čase od osmi do dvou hodin odpoledne.

„Omlouváme se pacientkám a děkujeme za pochopení. V rámci urgentních stavů doporučujeme kontaktovat Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice Český Krumlov nebo další sousední jihočeské nemocnice,“ řekl Michal Čarvaš závěrem.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena