Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Prachaticko má letos nečekaně tři oceněné firmy a živnostníky

PRACHATICKO – 4/11 2020 - 10:18 – Anketa o titul Firma a živnostník roku na Prachaticku má letos tři oceněné. Firmy a živnostníky tímto titulem oceňuje hospodářská komora.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

Výsledky tradiční ankety vyhlásila prachatická kancelář Jihočeské hospodářské komory. „Ocenění Firma roku obdržela společnost Prima Agri PT zabývající se zemědělskou prvovýrobou. Nejlepším živnostníkem se stal podnikatel Richard Fiala z Prachatic zaměřující se na stavební práce. Porota také rozhodla, že letos udělí i speciální cenu společnosti STROOM Dub,“ vysvětlila manažerka propagace Jihočeské hospodářské komory Dominika Krejčířová. Důvody pro ocenění komora neuvedla.

„Ocenění nám může pomoci. Hlavní přínos vidím v ještě větším zviditelnění naší firmy v očích našich obchodních partnerů a široké veřejnosti. Myslím, že pozitivní vliv to zajisté bude mít na jednání s bankovními institucemi, bez kterých si podnikání v dnešní době neumím moc dobře představit,“ uvádí vítěz letošní ankety a majitel společnosti Prima Agri PT František Hodina. Jeho společnost se od roku 1997 zabývá se výrobou mléka, chovem plemenného skotu a pěstování krmného obilí.

Pozitivně anketu hodnotí i Richard Fiala, vítězný Živnostník roku, který se věnuje stavebním a zemním pracím, autodopravě a převozu strojů jak pro soukromý, tak i veřejný sektor.„Ocenění mě potěšilo a velice si ho vážím. Je pro moji firmu a zaměstnance velkou motivací do budoucna. Doufám, že se tím potvrzuje, že svou práci vykonávám tak kvalitně, abych se po předání hotového díla již nemusel vracet a řešit jakékoliv reklamace,“ řekl Richard Fiala.

Porota se rozhodla udělit také speciální cenu společnosti STROOM Dub, která je centrem pro osoby se zdravotním či sociálním handicapem. „Naše místo v regionu je zaslouženým přínosem a jsem moc ráda, že si toho veřejnost všimla a naše centrum ocenila. Ocenění jsme dostali i díky tomu, že se snažíme o profesionální a individuální přístup, díky kterému mají naši klienti plnohodnotný život naplněný prací, zábavou a zvládáním překážek,“ myslí si Pavla Čechová Švepešová, ředitelka centra STROOM Dub. 

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena