Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  CAJK SERVIS: Otevřeli jsme nový pozáruční servis elektronářádí

PRACHATICKO – placená inzerce – Vlachovobřezská firma PROFORTEL otevřela nový servis, který zachrání vaše prověřené elektronářádí. A také vám nabídne nové a spojovací materiál.

      

   PROFORTEL  

  

„Každý cajk potřebuje servis. Dokonce i ten nejlepší! Vlastně ten nejhorší ho nepotřebuje, protože je zbytečné ho servisovat, aby pak byl opět nejhorším. Hlavní náplní naší nové provozovny je pozáruční servis elektronářadí,“ vysvětlil jednatel a majitel PROFORTELu Roman Frček. Jeho firma je sice známá hlavně výrobou nábytku, kterou neopouští, ale rozhodla se rozšířit své portfolio, aby pomáhala skutečným řemeslníkům, které si váží svého nářadí.

Vznikl proto CAJK SERVIS, který najdete v průmyslové zóně ve Vlachově Březí v moderním zázemí denně od sedmi do sedmnácti hodin. „Některé kvalitní stroje si zaslouží opravit a vrátit do života a budou pak sloužit další roky. Zda se tato oprava vyplatí, umíme vyhodnotit a po konzultaci s klientem opravu realizujeme. Najdete u nás i některé veterány, které jsme restaurovali, aby bylo zřejmé, že i naši otcové a dědové, uměly super cajk!“ dodal Roman Frček.



Tím ale nabídka nového CAJK SERVISU nekončí. Na servis elektronářadí navazuje přirozená povinnost nabídnout zákazníkovi alternativu pro nákup nového stroje, pokud se ten starý nevyplatí, nebo nejde opravit. Náš nový provoz proto nabízí produkty, za kterými si můžeme jako servisáci stát, i když dnes není snadné je najít, protože na trhu vládne řada nepěkných nešvarů.

„Trh je přesycený a už nikdo neřeší skutečnou kvalitu a zpracování. Vše je si podobné, dovnitř nikdo nevidí a 80% produkce je v kooperaci s ostatními, či-li originál s vlastním vývojem je vzácnost. Nešvarem internetového prodeje je i způsob presentace a prodávání i za jednoprocentní marži, dotažené produkty mimo české a evropské registrační kódy, záruční servis anonymní a kliente poraď si sám,“ říká Roman Frček.



Skutečný obchodník však dělá službu zákazníkovi po celou dobu funkčnosti výrobku. Alespoň pak lépe ví, co prodává! Náš klient musí mít i v pozáruční době pocit, že nekoupil šrot. „Naše strategie je tedy jasná. Dokážeme se o vás v rámci prodeje a servisu elektronářadí postarat a s AEG produkty, které mají tradici od roku 1898, to myslíme vážně,“ dodal Roman Frček.

Budeme výrobky AEG testovat přímo v našem truhlářském provozu. Máme dostatek konkurenčního nářadí a některé si možná půjčíme, pokud bude jiný obchodník ochoten s námi porovnávat. Některá videa již kolují světem a víme, že spousta nezávislých testů dopadla pro AEG na jedničku! Vlastní vývoj baterií a patentované vychytávky jsou evidentní a přenáší se do celkové kvality.



A do třetice. Posledním prodejním artiklem CAJK SERVISu je spojovací materiál. Naplnili jsme sklad hřebíky, vruty, tesařským kováním, metrikou, hmoždinkami. „Tato myšlenka vychází z vlastní zkušenosti, kdy pro PROFORTEL bylo občas složité jít si něco koupit k onomu obchodníkovi, pro něco jiného k druhému, něco řešit přes internet, anebo něco zbytečně předraženého kupovat ve velkém obchodním domě,“ řekl Roman Frček.

Intuitivně jsme sklad naplnili a čekáme na podněty od ostatních kolegů, co a v jakém množství držet skladem. Idea je opět jednoduchá - nabídnout v jakémkoliv množství cokoliv zákazníkovi z ulice, maloodběratelům nabídnout přijatelné podmínky a kvalitní přípravu pro nafasování v brzkých ranních i pozdních odpoledních hodinách. I pro velkoodběratele máme super ceny.

Do měsíce vznikne internetový obchod, bez kterého to dnes nejde. Pro naše zákazníky na něm bude vstup přes VIP tlačítko s individuálním přístupem. Nikdy z našich úst neuslyšíte slova pomluv proti naší konkurenci. Chceme, abyste si udělali čas a chuť a prostě to vyzkoušeli. Věříme, že i na malém městě lze provozovat obchod, který bude úspěšný a originální.

   Těšíme se na vaši návštěvu – tým firmy PROFORTEL

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena