Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Policie má identikit muže, který přepadl ženu a vzal jí telefon

PERLOVICE – 25/8 2020 - 10:41 – Policie zveřejnila identikit muže, který přepadl u Perlovic ženu, které vzal telefon. A také jí nastříkal do obličeje pepřový sprej.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

K přepadení došlo u Perlovic ve čtvrtek 20. srpna kolem půl čtvrté odpoledne. Žena ho pak oznámila policii s několikahodinovým zpožděním. Od té doby na případu pracují prachatičtí kriminalisté, kteří nyní žádají veřejnost o pomoc s pátráním po muži podle identikitu a popisu, který dostali od přepadené ženy.

„Žena potkala muže krátce předtím, než ji přepadl. Procházela lesní cestou vedoucí na Záblatí a k přepadení došlo za vojenským řopíkem. Muž ženě strhl batoh ze zad takovou silou, že spadla na zem. Z batohu ji vzal mobilní telefon a z místa utekl. Navíc ženě do očí nastříkal pravděpodobně pepřový sprej a napadená musela být poté ošetřena v nemocnici,“ popsala přepadení stručně policejní mluvčí Lenka Krausová. Případní svědci a lidé, kteří muže poznali podle popisu, se mají Policii ČR ozvat na linku 158.

Popis muže: Věk přibližně 35 až 40 let, vysoký zhruba 170 cm, střední postavy, byl oblečený v košili s krátkým rukávem vínové až cihlové barvy, v šedých či modrých krátkých kalhotách a měl výrazně černé husté vlasy sčesané na pěšinku o délce zhruba dvou centimetrů. Při samotném přepadení měl muž nasazenou velice výraznou černou roušku, ze silného materiálu, která měla z jedné strany buď malý kamínek či cvoček.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena