Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Uzavírka Slámovy a Zvolenské ulice v Prachaticích se posouvá

PRACHATICE – 25/8 2020 - 9:27 – Prachatický městský úřad informoval, že posouvá termíny povolení uzavírky dvou frekventovaných ulic v Prachaticích o týden.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

Prachatický odbor dopravy povolil uzavírky Slámovy a Zvolenské ulice kvůli rekonstrukci silnice II/143, kterou připravuje Jihočeský kraj. V Prachaticích bude nejprve uzavřena část Zvolenské ulice a pak také Slámova ulice. Uzavírky měly začít včera, ale jejich začátek byl o týden posunut.

„Z důvodu zajištění všech podkladů pro vydání rozhodnutí o povolení uzavírky a s ohledem na dodržení zákonných lhůt při zveřejnění veřejné vyhlášky (stanovení přechodné úpravy provozu na pozemní komunikaci) došlo k posunu termínu uzavírky silnice II/143, ulice Zvolenská a Slámova v Prachaticích, a to od 31. srpna 2020,“ vysvětlil posun řečí úřední Radek Hečko z odboru dopravy prachatické radnice.

Zvolenská ulice tak bude uzavřena až od posledního srpna do 27. září v úseku od kruhové křižovatky ke křižovatce se Slámovou ulicí. Jde o jedno z nejfrekventovanějších míst v Prachaticích. Objízdná trasa bude vedena obousměrně ulicemi Vodňanská, Nebahovská, Volarská, Nová a Krumlovská.

Na tuto uzavírku pak naváže uzavření Slámovy ulice od křižovatky se Zvolenskou ulicí ke vjezdu na parkoviště u domu 461. Tato uzavírka potrvá až do poloviny prosince. Objízdná trasa bude vedena obousměrně ulicemi Nebahovská, Volarská, Nová a Krumlovská. 

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena