Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Volarský bazén otevře s modernizovanými saunami bez páry

VOLARY – 16/5 2020 - 19:41 – Volarský bazén otevře v pondělí předzahrádku svého bufetu a o týden později pak obnoví svůj provoz zatím bez páry a vířivky.

      

   Text: KATEŘINA PŘIBYLOVÁ, foto poskytla Správa sportovních zařízení Volary

  

   Volarský bazén je uzavřen už dva měsíce od 13. března. „Abychom snížili výdaje spojené s provozem na minimum, vypustili jsme velký plavecký bazén, whirlpool i dětské brouzdaliště a přešli do režimu odstávky. Celý areál plaveckého bazénu byl od stropu po poslední dlaždičku umyt a vydesinfikován,“ uvedla pro PRACHATICKOnews.cz ředitelka Správy sportovních zařízení Volary Milena Papoušková Sipplová.

   Velkým úklidem prošla i venkovní část areálu – tedy tenisový kurt a dětské a workoutové hřiště. „Návštěvníci se mohou těšit na nablýskaný bazén, uklizené hřiště a ještě je čeká jedna velmi příjemná věc – a tou je zbrusu nové obložení vnitřní sauny, včetně nových saunových kamen,“ řekla Milena Papoušková Sipplová.

   V pondělí 18. května od třinácti hodin se v bazénu otevře předzahrádka bufetu. Venkovní sportoviště už jsou nějakou dobu otevřená a samotný bazén otevře 25. května. „Mimo provoz zůstanou parní komory, whirlpool, chrliče, fontány a podobná zařízení, která vytvářejí aerosol. Ve vstupní hale budou návštěvníci povinni si vydesinfikovat ruce a v celém areálu dodržovat rozestupy a neshlukovat se,“ vysvětlila Milena Papoušková Sipplová.

   Kdo měl koupenou permanentku, nemusí se bát, že by ji nestihl vyčerpat. Bazén je bude prodlužovat o dva měsíce. Navíc otevře s tradiční otevírací dobou, na jakou tu byli návštěvníci zvyklí. Sauna jen pro ženy bude pouze ve čtvrtek.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena