Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Nedal přednost a zavinil čelní srážku. Hledá ho Policie ČR

PRACHATICKO - 11. května 2020 - 16:48 – Prachatičtí dopravní policisté pátrají po řidiči, který nedal včera u Řasnice na hlavním tahu na Německo přednost a zavinil nehodu.

      

   Text: KATEŘINA PŘIBYLOVÁ, foto poskytla Policie ČR

  

   Nehoda se stala včera 10. května po půl čtvrté odpoledne a neobešla se bez zranění. Ke srážce došlo na frekventované silnici I. třídy na hlavním tahu do Německa u Řasnice. „Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který nedal přednost v jízdě při vyjíždění z vedlejší pozemní komunikace řidiči vozidla VW Touran jedoucímu po hlavní silnici,“ řekla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

   Řidič VW Touran neměl moc na výběr a strhl řízení na střed komunikace, kde se čelně střetl s osobním vozidlem Mercedes Benz stojícím v odbočovacím pruhu vlevo. Viník nehody z ní vyvázl bez střetu s oběma auty a z místa ujel. Oba řidiči, kteří se srazili čelně, přitom skončili zranění v nemocnici, kam je převezly sanitky. Odhad škody na obou vozech je dohromady zhruba 280 tisíc korun a ani jeden z aktérů čelní srážky před jízdou nepil.

   Po viníkovi nyní Policie ČR pátrá. „Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme,“ řekla Martina Joklová.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena