Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
Ilustrační foto. Policie ČR   V noci ve Vimperku chytili dealera pervitinu. Míří do vazby

VIMPERK - 7. května 2020 - 17:39 – Kriminalisté z prachatického územního odboru Policie ČR si připsali další úspěch v boji s drogovou kriminalitou ve Vimperku.

      

   Text: LUKÁŠ KARBULKA a KATEŘINA PŘIBYLOVÁ 

  

   Včera 6. května v noci zadrželi prachatičtí kriminalisté ve Vimperku čtyřicetiletého dealera pervitinu. Měli na něj souhlas se zadržením od státního zástupce. A hned ho i obvinili z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

   „Obviněný nejméně od září 2019 do ledna 2020 ve Vimperku a na dalších dosud přesně nezjištěných místech okresu Prachatice prodával psychotropní látku pervitin nebo jeho prodej zprostředkovával a dále prodával omamnou a psychotropní látku marihuanu,“ řekla prachatická policejní mluvčí.

   Bližší podrobnosti policie zatím neuvedla. Muž skončil v cele předběžného zadržení a kriminalisté také navrhli státnímu zástupci, aby na něj byla uvalena vazba. Ze zadržení pachatele v noci a z toho, že míří do vazby, lze usuzovat, že jde o případ, který je neobvyklý buď rozsahem, nebo například společenskou nebezpečností pachatele.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena