Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Rohde&Schwarz ovládl svou kategorii v premiérové soutěži

VIMPERK - 24. března 2020 - 10:29 – Vimperská pobočka společnosti Rohde&Schwarz získala nedávno ocenění v soutěži Společnost přátelská zaměstnávání osob 55+.

      

   Text: LUKÁŠ KRABULKA, foto poskytl Jihočeský kraj

  

   Premiérová soutěž Společnost přátelská zaměstnávání osob 55+ určená jihočeským firmám a institucím hodnotila firmy od června do listopadu 2019. „Do soutěže Společnost přátelská zaměstnávání osob 55+ se mohli přihlásit zaměstnavatelé z jihu Čech, kteří zohledňují zaměstnávání lidí ve věku 55 a více let. A umožňují jim například flexibilní pracovní dobu či postupný odchod do důchodu. Kromě podnikatelských subjektů se soutěže mohly zúčastnit i státní a veřejná správa nebo neziskové organizace,“ řekla koordinátorka projektu krajské politiky stárnutí Alena Bártíková z Ministerstva práce a sociálních věcí.

   V soutěži byly celkem tři kategorie. První kategorii, do které spadaly firmy a instituce s počtem zaměstnanců do čtyřiceti devíti, ovládlo v našem kraji Centrum sociálních služeb Emausy. Druhou kategorii institucí od padesáti do 249 zaměstnanců vyhrála firma Dansen. Poslední, třetí kategorii firem nad dvě stě padesát zaměstnanců, vyhrál Rohde&Schwarz, závod Vimperk. Ten se zabývá výrobou kompletních měřicích přístrojů, mobilních radiostanic a rovněž vinutých dílů pro přístroje R&S.

   Vimperský závod, který byl založen v roce 2001 a nyní má 770 zaměstnanců. První cenu převzal na krajském úřadě Jihočeského kraje v sále zastupitelstva od hejtmanky Ivany Stráské.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena