Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Neskutečně drzý a opilý cizinec chtěl okrást spícího muže

STRUNKOVICE nad BLANICÍ – 7. listopadu 2019 – 8:15 – Netoličtí policisté vyšetřují případ opilého cizince, který kradl s neskutečnou drzostí na strunkovitém letišti.

      

   Text a foto: KATEŘINA PŘIBYLOVÁ

  

   Hlavním aktérem případu je devětatřicetiletý cizinec, který je podezřelý, že spáchal v sobotu 2. listopadu na strunkovitém letišti hned tři trestné činy – porušování domovní svobody, poškození cizí věci a krádež. Po jedenácté hodině dopoledne se tu dostal do nezamčené obytné buňky.

   „Uvnitř spal jeden muž, s čímž si podezřelý nijak nelámal hlavu. Z postele, na které ležel, mu odcizil powerbanku, dále mu poškodil mobilní telefon značky Huawei a tablet značky Lenovo. Když se rozhodl spícího muže také prohledávat, vzbudil ho, a proto z místa odešel pryč,“ řekla prachatická policejní Martina Joklová.

   Probuzený muž cizince s pomocí dalších lidí zadržel do příjezdu policejní hlídky. Ta cizince převezla do cely a také zkontrolovala, jestli podezřelý není opilý. A ukázalo se, že má v krvi zhruba dva a půl promile alkoholu. „Krádeží a poškozením věcí způsobil poškozenému škodu za nejméně 8 000 korun,“ dodala mluvčí. 

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena