Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  PT PROLES: Je čas provzdušňování trávníků a pondělních slev

PRACHATICKO – 2. března 2020 – 8:53 – Prachatická firma PT PROLES přichází s novinkou v podobě pondělních březnových slev a také je čas si tu půjčit provzdušňovač.

      

   PR: PT PROLES s.r.o., Kasárenská 1147, Prachatice http://www.ptproles.cz/  

  

   Půjčovnu provzdušňovačů provozuje PT PROLES řadu let. „Je to naše dlouhodobá a oblíbená služba majitelům zahrad a rodinných domů,“ říká majitel a jednatel PT PROLESu Karel Novotný. A nyní v březnu přichází čas, který je na provzdušňování trávníků nejlepší.

   Provzdušnění je pro trávník vhodné jednou až dvakrát do roka a tak je rozumnější si provzdušňovače půjčovat. Trávníku provzdušnění hodně pomůže. „Zajistí vám to kvalitnější trávník. Ten je pak hustší. Také to hodně pomáhá odmechování. Trávník má také lepší vzhled a tím, že se proseká, se do něj pak lépe může vsakovat voda,“ řekl Karel Novotný.

   PT PROLES půjčuje provzdušňovače na střední a větší plochy, který má záběr 40 centimetrů a jeho půjčení stojí na den tisíc korun a pak také rodinný provzdušňovač se záběrem 35 centimetrů, který je určen na menší až střední plochy. Jeho půjčení stojí sedm set korun na den. „Aktuální informace o možnostech termínu vypůjčení podáváme na telefonech 388 319 746 a 731 441 901,“ dodal Karel Novotný.

   Pondělní slevy jsou pak novinkou PT PROLESu, kterou mohou jeho zákazníci využít v březnu. Každé pondělí je možné sem přijít koupit veškerý sortiment se slevou 7%. V březnu tu tak budou tyto slevy platit čtyři pondělky.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena