Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Škola osobního rozvoje pokračovala čakrami

PRACHATICE – 9/7 2020 - 13:30 – Prázdninová škola osobního rozvoje, pokračovala dalším tématem. Tentokrát to byly v domě Křižovatka na Zlaté stezce 145 čakry.

      

   Z redakční pošty: Jiří Gabriel Kučera 

  

Čakry jsou energetická místa v těle, popisované jako vír, který přijímá, trasformuje či uchovává energii. V těchto centrech jsou ale ukládány i naše nevyřešená témata, bloky, které se mohou projevit disharmonií či dokonce nemocí.

Účastníci nejprve dostali několik otázek, na které si měli odpovědět: Kdo jsem? Co cítím? Co dělám? Koho/co miluji? Co mluvím? Co vidím? Co vím? Odpovědi na tyto otázky pak skrývaly odpovědi na témata, jako co mi vaří krev, kdo mi odčerpává sílu, co mi dlouho leží v žaludku, co mi leží na srdci, jaká slova používám, co mi radí vnitřní hlas či jak se duchovně rozvíjím.



Tato slovní spojení skrývají odpovědi na to, proč máme například sklony k obezitě (potřebujeme se „uzemnit“), proč máme zablokovanou tvořivou sílu (slýchávali jsme „nedělej tohle či ono“), kde se schovávají stará zranění, zklamání („nemohu mu/jí tohle odpustit“), či kde nám chybí vůle sdělit to, co potřebujeme vyslovit (odpovědnost za slova), i jak nás napětí blokuje v prožívání sebe sama a vlastního života.

Účastníci neodcházeli tentokrát s odpověďmi, ale spíše s hlavou plnou otázek. Každý jsme originál a na každém se nezpracované téma projeví trochu jinak. Takže pokud někdo ztrácí pevnou půdu pod nohama, může mít problémy s uzemněním (1. čakra), anebo také s vizí vlastního cíle a budoucnosti (6. čakra).



A hlavně se ale hovořilo o tom, že pokud máme čakry v pořádku a v harmonii, je v harmonii i náš život, vztahy, přístup k sobě i osudu. Jak nadále s tím pracovat by mohla objasnit další přednáška na téma AURA, která proběhne 14. 7. (úterý) od 17 hodin, nebo pak sobotní (18. 7.) workshop na téma NUMEROLOGIE. Od 10 hodin se naučíme základy (jak spočítat osudové číslo, jak sestavit mřížku, co znamenají čísla v mřížce, co prozradí čísla, která chybí, i jaké jsou prázdné a plné roviny). Od 14 hodin se pak podíváme na karmické trojúhelníky a osobní roční vibrace.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena