Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Červen v montessori přinesl narozeniny i práce

PRACHATICE – 30/6 2020 - 00:00 – Přesto nebo právě proto, že nám nařízená karanténa dlouhou dobu nedovolila scházet se ve škole, zažily montessori děti velmi nabitý červen.

      

   Z redakční pošty: Dagmar Kozlová, Montessori Prachatice 

  

Vše začalo obhajobou ročníkových prací dětí z pátého, šestého a sedmého ročníku. Témata byla velmi různá, od francouzského pečení, přes tkaní tašky a RC modely až po globální problémy. Někdo mohl zpracovat předem vybrané téma, jiný měl kvůli karanténě smůlu a musel narychlo vybírat téma nové. Bylo to ale velmi obohacující, protože jsme se dozvěděli mnoho informací o virových infekcích, ale i o historii používání ochrany úst a nosu.

Tím ale naše akce zdaleka nekončily. Rodilí mluvčí – Američané Howie a Sherri Davisovi se vrací zpět do své vlasti. Uspořádali jsme jim tedy rozloučení. Hoiwie také brzy oslaví narozeniny, proto nechyběl ani dort. Po písni Happy birthday začal neutuchající kolotoč obětí, předávání dárků, potřásání rukou a focení. Došlo i na upomínkové předměty města Prachatice, které za všechny předala Terezky. Děti z dětské skupiny si připravily srdce pošité knoflíky. Až některý z nich vezme Sherri do ruky, vzpomene si na dítě, které se ke knoflíku i podepsalo. Děkujeme za vše a přejeme šťastnou cestu domů!

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena