Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Ve školce Paraplíčko se loučili s předškoláky

PRACHATICE – 26/6 2020 - 8:22 – Loučení většinou nebývá moc veselé, ale jak se to zpívá v písničce: „… hlavně nesmí býti smutno, natož aby se brečelo!“ A kdo že se to loučil?

      

   Z redakční pošty: Mirka Studená, MŠ Česká – Paraplíčko 

  

Ve středu dopoledne jsme se v Paraplíčku rozloučili s našimi předškoláky. Letošní slavnost byla trochu jiná, než na jakou jsme byli zvyklí z předchozích let. Z důvodu přetrvávajících zpřísněných pravidel provozu mateřské školy kvůli koronavirové pandemii nemohli být pozváni rodiče a s dětmi se rozloučili mladší kamarádi a paní učitelky ze školky.

Předškoláci ale nic neošidili, vystoupení s písničkami, básničkami a tanečky bylo bez chybičky a od ostatních dětí za něj sklidili zasloužený potlesk. S dětmi se potom rozloučily jejich paní učitelky Štěpánka, Lenka, Jaruška, Peťa a paní ředitelka Helenka.

Pomocí dřevěného kružítka byli všichni pasováni na školáky, dostali drobné dárky a krásnou pohádkovou knížku. Sladkou tečkou nakonec byly výborné rolády od našich hodných paní kuchařek. Tácky byly vymetené během chvilky, nezbyl ani drobeček. Moc děkujeme, tety kuchařky! Všem dětem přejeme krásné prázdniny a v září vykročte pravou!

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena