Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Dům dětí sázel na Den Země 1500 sazenic kolem Prachatic

PRACHATICE - 23. dubna 2020 - 17:25 – Doba covidová přináší určitá omezení, ale i nové příležitosti. A tak musel DDM Prachatice měnit své plány na oslavu Dne Země.

      

   Z redakční pošty: Jiří Machart, ředitel DDM Prachatice 

  

   DDM Prachatice měl v rámci celoročního projektu Zeleň a město a v rámci oslav Dne Země připraveno sázení stromků v městských lesích. Děti z kroužků byly připraveny pomoci zasadit v kopcích kolem Prachatic desítky sazenic. Covid rozhodl jinak a tak se do plánované aktivity zapojili zaměstnanci všech pracovišť DDM Prachatice.

   Po tři dny se scházeli v rouškách a pracovním oblečení na mýtinách kolem Prachatic. Pod odborným dohledem zaměstnanců městských lesů vysadili 1500 sazenic. Děkujeme jednateli Městských lesů za možnost udělat kousek smysluplné práce v době omezení naší činnosti.

   Jak to bude s letní činností a s letními tábory zatím nevíme, ale pilně připravujeme programy táborů v plném rozsahu. Rodiče žádáme, aby tábory prozatím neplatili a děti neodhlašovali. Věříme, že na konci května padne rozhodnutí a během června vše doladíme ke spokojenosti všech.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena