Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Country turné seniorů po jižní Moravě

PRACHATICE - 13. prosince 2019 - 16:28 - Obdiv patří prachatickým seniorům, kteří se vydali na Jižní Moravu, aby během víkendu stihli tři vystoupení svého vánočního country turné.

      

   Z redakční pošty: Zdena a Karel Hrůzovi

  

   Naši seniorští tanečníci vystoupili na Mikulášské přehlídce country klubů ve Veselí nad Moravou, kde sedm tanečních klubů předvedlo své nápadité country choreografie. Senioři ze SENSENU sklidili velký potlesk a obdiv nejen kvůli nejvyššímu věkovému průměru, nejdelší vzdálenosti, ale chválu bylo slyšet na kostýmy a zajímavou choreografii od více jak 250 účastníků přehlídky. 



   Seniorští tanečníci zahrnuli do svého vánočního turné také vystoupení pro uživatele domovů seniorů ve Strážnici a Uherském Ostrohu, kterým nejen zatančili, ale předali také dárečky v podobě kalendáře města a pexesa Senior Pointu Prachatice. 



   K Jižní Moravě patří vinné sklípky a tak si senioři ve svém nabitém víkendovém tanečním putování našli čas i na zastavení u vinařů v Petrově u Strážnice. Vánoční turné Senior country klubu SENSEN důstojně završilo 10. výročí našeho založení. 

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena