Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Tvorba adventních věnců se skauty se vydařila

PRACHATICE – 5. prosince 2019 – 17:50 - Sobota před startem adventu patří tradičně vázání adventních věnců pro rodiče s dětmi, které pořádá prachatické skautské středisko.

      

   Z redakční pošty: Vladimíra Šmajclová, Junák - český skaut

  

   A tak i tentokrát sálem domu dětí a mládeže vonělo jehličí, zněly koledy a rozléhal se dětský smích. K dispozici byl dostatek jedlového chvojí, za což patří dík Městským lesům Prachatice. Připraven byl i materiál na zdobení věnců, část příchozích i tak využila jen možnost připravit si korpus s chvojím a věnec dozdobila z vlastních zásob a podle svého vkusu.



   Zapojili se děti i dospělí všech věkových kategorií. A pokud někoho z dětí již nebavilo tvoření, mohl se odreagovat při hraní stolních her. Pod rukama návštěvníků vnikaly věnce různých barevných kombinací a v mnoha prachatických rodinách tak v neděli večer zahájili advent zapálením první svíčky na věnci z této akce.



   Děkujeme za dlouhodobou podporu Městu Prachatice a Jihočeskému kraji, díky nimž máme možnost akci v takovémto rozsahu zajistit a dále redakcím PRACHATICKOnews.cz, Prachatice.eu a Radničního listu, které nám pomáhají s propagací našich akcí. Více fotografií naleznete na našich webových stránkách www.skautiprachatice.cz

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena