Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Volarští skauti i letos pomáhali při Květinovém dni proti rakovině

VOLARY – 11/11 2020 - 10:09 – Květinový den je tradiční akcí, které se náš oddíl účastní, aby pomohl lidem bojujícím s rakovinou či ve výzkumu léčby této zákeřné nemoci.

      

   Z redakční pošty: Skautský oddíl Boubín Lenora-Volary

  

Koupí kytičky totiž každý k vítězství nad chorobou tak trochu přispěje. V ulicích Volar a v Lenoře tak bývají naši malí i velcí skauti vidět vždy v polovině května, kdy se tradičně kytičky prodávají. Letos byla sbírka posunuta na září, a vzhledem k nepříznivým podmínkám kvůli koronaviru jsme přece jen tak trochu váhali, zda se ke sbírce připojit. Zvítězila ale touha pomoci, a nakonec i to, že za těch více než patnáct let, kdy se náš oddíl sbírky účastní, mají mnozí lidé ve Volarech a okolí pěknou sbírku kytiček a bylo by jim určitě líto, kdyby jim ta letošní chyběla.

A tak se od středy 30. září do neděle 2. října prodávalo, starší skauti v ulicích města, světlušky a vlčata v základní škole. Letos jsme získali pro Ligu proti rakovině, která Květinový den pořádá, celkem 3 347 kroun. Máme radost, že jsme mohli pomoci, moc děkujeme všem, kteří přispěli i těm, kteří pomohli sbírku zrealizovat.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: prachatickoNEWS.CZ, Od roku 2005, Všechna práva vyhrazena