Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Podzim hrál všemi barvami v prachatickém divadle

PRACHATICE – 16. listopadu 2019 – 10:25 - Na začátku listopadu proběhl v Prachaticích zcela zvláštní a ojedinělý večer plný hudby, poesie, tance a výtvarného umění.

      

   Text a foto: Klarinetový soubor Prachatice

  

   Večer byl rozdělen do čtyř etap podzimu, zářících v jednotlivých barvách. Etapy byly doplněny o projekci výtvarných děl Ivany Záleské, které se promítaly divákům na jevišti. Obrazy byly doprovázeny mluveným slovem a poesií Marcely Haspeklové, hudbou a zpěvem Klarinetového souboru Prachatice - Jana Hovorky, Petra Chalupského, Tomáše Janouška, Víta Neužila a zpěvem Petry Sovové.



   Hudební produkce byla ještě doplněna o autorské písně Jana Hovorky a Marcely Haspeklové v podání Petry Sovové za kytarového doprovodu Tomáše Mayera a klavíru. Večer byl ještě umocněn tanečními čísly nadaného prachatického tanečníka Václava Fialy. Součástí večera byla také možnost prohlídky obrazů Ivany Záleské ve foyer městského divadla.



   Existuje mnoho oblastí umění a právě v první listopadový den došlo k vzájemnému prolnutí jednotlivých oblastí, tak aby posluchači a návštěvníci tohoto koncertu si odnesli nejen hudební zážitky, ale přišli si na své také díky jiným oborům uměleckého vyjádření - světa výtvarna a poesie.



   Věříme, že se posluchačům a návštěvníkům náš letošní projekt zalíbil a přinesl opět nová oživení a překvapení snah prachatických domácích souborů umělců.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena