Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Děti z Paraplíčka tvořily kamarády pro Dráčka Mráčka

PRACHATICE – 26/10 2020 - 17:23 – Jednou dostaly děti z Paraplíčka dopis. Milé děti, psalo se v něm. Jmenuji se Dráček Mráček a ze všeho nejraději mám, když mě vítr prohání po obloze.

      

   Z redakční pošty: Mirka Studená, MŠ Česká – Paraplíčko

  

To potom vidím věcí! Stromy s barevnými listy, s jablíčky, hruškami a švestkami i veliký les plný hub. Když zaletím nad město, prohlížím si domy, ulice, náměstí i kostel. Někdy vidím i vás, děti, jak běháte před školkou po zahradě. Hrajete si s míčem, na schovku a na honěnou a vždycky je vás tam hodně bezva kamarádů. A já, když vás z té výšky pozoruji, jsem potom moc smutný Dráček Mráček.

Že nevíte proč? Já bych chtěl mít také tolik kamarádů, jako máte vy. Právě proto jsem vám dneska poslal tenhle dopis. Moc vás prosím, vyrobte mi nějaké kamarády – draky. Až nás bude zase honit vítr po obloze, zahrajeme si také na schovávanou nebo na honičku a bude nám spolu krásně a veselo! - Předem vám moc děkuje a mnoho pozdravů posílá váš Dráček Mráček.



Děti v naší školce každému kamarádovi vždycky rády pomohou, hned se pustily do práce. Celý zbytek týdne se ve všech třídách vystřihovalo, malovalo, nalepovaly se barevné papíry i listy a jiné přírodniny, na provázky se navlékaly nebo navazovaly pestré mašličky. V pátek bylo hotovo a v celém Paraplíčku létali veselí draci, kamarádi pro Dráčka Mráčka. Všem se moc povedli a děti měly ze svých dráčků velikou radost.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena