Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: V montessori na Národce slavili výročí Montessori

PRACHATICE – 12/10 2020 - 13:03 – Zakladatelka montessori výuky Marie Montessori se narodila před sto padesáti lety. I my na Národce jsme si toto výročí připomněli.

      

   Z redakční pošty: Dagmar Kozlová, Montessori Prachatice

  

Oslavu jsme původně plánovali jako zahradní slavnost pro rodiče a veřejnost, ale vzhledem k situaci jsme se museli spokojit s menší variantou. O co komornější ale oslavy byly, o to více jsme si je užili.

Vše začalo společným setkáním a obrázky ze života Marie Montessori. Její příběh nám nejprve představily děti ze Čtyřlístku, poté svou verzi přednesla školička a nakonec – pro starší – Liduška. Montessori parlament si pro mladší děti připravil mnoho stanovišť na zahradě. Děti si mohly vyzkoušet skok v pytli, lovení bonbonu a mnohé další.

Uvnitř byla připravena prohlídka zoo koutku a životopisů Marie Montessori ve třídě Chameleonů. Ve školičce se děti zklidnily a soustředily na elipse. Kulíšci nabídli program o Vesmíru, u Osmáklů se promítal film o životě Marie Montessori. Na chodbě byly připraveny anglické hry, především Yogi, které si také našly mnoho zájemců.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena