Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  V prachatickém Domově Matky Vojtěchy pokřtili omalovánky

PRACHATICE - 29/9 2020 - 11:30 - Křest omalovánek klientů Domova Matky Vojtěchy se uskutečnil v závěru minulého týdne. Navázalo na něj vzdělávání pro odbornou veřejnost.

      

    Z redakční pošty: Christiana Váňová a Jindřiška Nechutná, Domov Matky Vojtěchy

  

V prachatickém Vzdělávacím institutu sv. Jana N. Neumanna, o. p. s. proběhl minulý pátek křest omalovánek, které vytvořili klienti Domova Matky Vojtěchy v Prachaticích. Za přítomnosti dvou tvůrců omalovánek, Vlasty Ládové a Stanislava Dvořáka, pokřtil jejich dílo ředitel Hospice sv. Jana N. Neumanna Robert Huneš spolu s doktorkou Ivou Holmerovou. Ta se stala současně kmotrou omalovánek.

Křest omalovánek se uskutečnil na začátku školení pro odbornou veřejnost na téma Smysl péče o pacienty s Alzheimerovou nemocí. Toho se ujala MUDr. Iva Holmerová z Prahy, ředitelka Gerontologického centra, spoluzakladatelka České alzheimerovské společnosti. Přednášky se kromě zaměstnanců Hospice sv. Jana N. Neumanna, o.p.s. a Domova Matky Vojtěchy zúčastnili i další pracovníci sociálních služeb, kteří se o problematiku demence a Alzheimerovy choroby zajímají nebo se s ní při výkonu svého povolání setkávají.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena