Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  FOTO: Oslavy místní produkce za sebou mají skvělý první rok

PRACHATICE - 19/9 2020 - 17:42 - Dnešní trhy na Skalce doprovodilo babí léto. IMPAKT je organizuje už rok. Přežily i vládní zákazy a staly se nedílnou součástí života Prachatic.

      

   Text a foto: LUKÁŠ KARBULKA 

  

Farmářské trhy na prachatické Skalce za sebou mají rok, ve kterém zcela jasně odpověděly na otázku, zda je o takovou akci ve městě zájem. A také na otázku, zda je možné udělat akci, která má co zajímavého nabídnout. Dnes je provázelo babí léto a tradičně velká účast veřejnosti i navzdory tomu, že ve městě jim konkurovalo několik dalších akcí. Konají se od jara do podzimu vždy třetí sobotu v měsíci.

Lidé, kteří se do organizování trhů na Skalce před rokem dali, mohou být hrdí. Nabídka je vždy jiná, vždy široká a vždy něčím zajímavá. Je tu tedy jak dostatek trhovců, kteří přijedou, tak lidí, kteří přijdou nakoupit. Pomáhá i sousedství kavárny a nakonec i lokalita, ze které je jeden z nejhezčích výhledů na Prachatice. Po prvním roce na Skalce tak mají trhy vytvořen stabilní základ a mohou začít přemýšlet i jak se dál rozvíjet.

 
 

FOTOREPORTÁŽE

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena