Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Hlavní program oslav sedmdesátin ZUŠ ve Vimperku bude dnes

 VIMPERK - 12. října 2019 - 8:55 - Dnešek, sobota 12. října, se stává hlavním dnem oslav 70 let Základní umělecké školy ve Vimperku.

 Připravil: Zdeněk Přibyl

  Oslavy začaly v pondělí 7. října otevřením výstavy Střípky z historie Základní umělecké školy Vimperk v Městském kulturním středisku. Výstava tu potrvá do 7. listopadu. K vernisáži této výstavy se vracíme připojenými snímky.

   "Dnes je na programu od 10:00 do 14:00 Den otevřených dveří v sídle ZUŠ v Nerudově ulici 267, kde se sejdou současní i bývalí žáci a vítáni budou samozřejmě všichni zájemci," uvedl ředitel ZUŠ Pavel Vališ. Součástí programu bude i výstavka z historie, přibližně od 11:00 do 13:00 bude zároveň koncertovat dechový orchestr ve dvoře Střední školy a Základní školy Nerudova.

   V MěKS odstartuje dnes od 14:00 hodin program ZUŠ se představuje. Ten nabídne vystoupení žáků i učitelů školy v rámci všech vyučovaných oborů, a také posluchačů Akademie umění a kultury.

   Nu a slavnostní den uzavře večer od 19:00 společenský večer pro zvané v Hotelu Zlatá hvězda.

   "U příležitosti oslav naší sedmdesátky bude také k dispozici a k prodeji zbrusu nový almanach včetně datového CD, na kterém budou dva předchozí vydané almanachy a v prodeji bude také nový stolní kalendář dechového orchestru pro rok 2020," doplnil ředitel školy Pavel Vališ.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist