Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Poslanec Ondřej Babka (ANO) otevřel v Prachaticích kancelář

 PRACHATICE - 7. října 2019 - 14:57 - Regionální poslaneckou kancelář má ode dneška 7. října v Prachaticích člen Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Ondřej Babka zvolený za ANO. Kancelář se nachází v objektu Allianz naproti okresnímu soudu a poslanec se svým asistentem Markem Liškou tu budou veřejnosti k dispozici každé pondělí od 9:00 do 13:00.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

   Na slavnostní otevření kanceláře přišli poslanci Ondřeji Babkovi popřát hodně úspěchů starosta Prachatic Martin Malý, starostka Husince Ludmila Pánková, starosta Volar Vít Pavlík a další hosté.

   Prachatický starosta Martin Malý zmínil několik zásad dobrých pro práci v politice. Jako jednu z nejdůležitějších uvedl - sám nedokážeš nic. "Přeji proto, aby se vám podařilo obklopit se lidmi, kteří dokážou pochválit, ale i upozornit na to, co se nedaří a je třeba napravil," uvedl starosta Malý. "Jsem rád, že tu máme dalšího našeho poslance, poslanců totiž není nikdy dost," dodal. "Nejvíc si na Ondrovi cením toho, že je na něj spolehnutí, připojila Ludmila Pánková, starostka Husince, kde je Ondřej Babka členem městské rady.

   V debatě, která následovala, se objevilo hned několik námětů ke spolupráci s poslancem a jeho kanceláří. Místostarosta Prachatic Jan Klimeš například uvedl, že ve sněmovně se příliš nepovedl dodatek k mysliveckému zákonu, který tuto činnost vrací o mnoho let nazpátek, a že bude třeba na něm zapracovat. Oldřich Lhoták zase připomněl, že pamatuje, když Prachatice vítězily v anketě o Nejlepší místo k životu, pak byly na konci první desítky hodnocení a následně na konci třetí desítky. "Je to hlavně o vztazích, pracujte na tom, ať se zase můžu všude Prachaticemi chlubit," řekl Oldřich Lhoták.  

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist