Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Prachatický hospic je v semifinále soutěže o neziskovku roku 

 PRACHATICE – 3. října 2019 - 7:35 - Hospic sv. Jana N. Neumanna se dostal v novém ročníku soutěže o nejlepší neziskovou organizaci do semifinále. Je tak mezi pěti, ze kterých vzejdou finalisté a nakonec vítěz. Hospic soutěží v kategorii velkých neziskových organizací a ve veřejném hlasování ho bude moct podpořit i veřejnost.  

Text: Kateřina Přibylová

   Soutěž pravidelně vyhlašuje Nadace rozvoje občanské společnosti. Účelem není na prvním místě soutěžit, ale jde především o pomoc neziskovým organizacím k určitému standardu kvality organizačního řízení. Letos se soutěží už posedmé a organizace jsou rozděleny podle počtu úvazků.  

   Odborná komise nyní bude hodnotit organizace přímo v jejich sídle a při práci. A to až do listopadu, kdy budou vybráni v každé kategorii tři finalisté. Ty pak čeká závěrečná prezentace před porotou a výsledek hodnocení bude součtem bodů ze všech kol.

   Od 22. října pak bude moct dva měsíce v soutěži hlasovat i veřejnost na webu www.neziskovkaroku.cz. „Vyhlášení držitele Ceny veřejnosti proběhne při slavnostním ceremoniálu 14. ledna v Malostranské besedě v Praze,“ píše se v podmínkách soutěže.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist