Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Volarský bazén zavedl od října nově ranní kondiční plavání

 VOLARY – 2. října 2019 - 5:40 - S novým vedením přišla do volarského bazénu i řada novinek. A jednou z nich je ranní kondiční plavání pro ty, kdo na něj nemají čas odpoledne a večer nebo chtějí mít v bazénu klid od běžných návštěvníků.  

 Text: Lukáš Karbulka

  

   Zájemci si ve Volarech mohou od 1. října zaplavat už od 5:45 vždy v úterý a ve čtvrtek. Ranní kondiční plavání nabízí za zvýhodněné vstupné od září i prachatický bazén.

   Ve Volarech měli k zavedení ranního kondičního plavání několik důvodů. "Prvním je, že někteří zájemci jsou poměrně hodně pracovně vytíženi a na odpolední nebo večerní plavání se těžko dostanou. Druhým důvodem je to, že v tomto čase zde budou opravdu jen plavci a nebudou tak omezeni dalšími aktivitami návštěvníků," vysvětlila pro PRACHATICKOnews.cz ředitelka Správy sportovních zařízení Volary Milena Papoušková Sipplová.  

   Volarské ranní plavání bude stát stejně jako běžné vstupné. Tedy 60 korun za hodinu. Kdo si koupí permanentku, dostane slevu 20% a bude tak platit jen 48 korun. S příspěvky od zdravotních pojišťoven nebo zaměstnavatelů pak lze plavat ve Volarech ještě levněji. „Zájemci mohou plně využít bazén i whirlpool. Zatím předpokládáme, že by mohlo chodit pětadvacet až třicet návštěvníků týdně,“ dodala Milena Papoušková Sipplová.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist