Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Ve Vimperku nově začali třídit do šedých kontejnerů na kovy 

 VIMPERK – 28. září 2019 - 21:51 - Vimperští, kteří jsou v třídění odpadů tradičně velmi dobří a vyhrávají v tom i soutěže, mohou začít třídit i kovy. Ve městě bylo nově rozmístěno třináct šedivých kontejnerů, které jsou k tomu určené.

 Text: Kateřina Přibylová

   Lidé je najdou na adresách Mírová 421, Mírová 456, Mírová 459, SNP 465, Luční 501, u COOPu - Špidrova, Čelakovského 352, K. Weise, Nad Stadionem 357, Zámek 33, K. Světlé, Kaplířova 69 a Náměstí Svobody.  

   „Do separačních nádob na kovy můžete odkládat plechovky od piva a ostatních nápojů, vymyté konzervy od jídla a krmení pro zvířata, víčka od pivních lahví, šroubky, hřebíky a ostatní drobné kovy. Hliník jako takový je z celkového objemu kovů dotřiďován, avšak víčka od jogurtů do těchto nádob nevhazujte – nelze je následně vytřídit. Do těchto nádob nevhazujte kovové obaly od barev a olejů – jedná se o nebezpečné odpady. Tyto obaly odneste do sběrného dvora ve Sklářské ulici,“ vysvětlila na městském webu Marie Hejlková z odboru životního prostředí vimperské radnice.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist