Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Vimperská Základní umělecká škola oslaví brzy sedmdesátiny

 VIMPERK - 26. září 2019 - 14:35 - Významný je letošní rok pro Základní uměleckou školu ve Vimperku. Připomíná si totiž 70 let od svého založení. Bude se vzpomínat, koncertovat, škola přivítá "staré známé" i hosty a připraven bude i další program. Informoval nás o tom ředitel ZUŠ Vimperk Pavel Vališ.

 Připravil: Zdeněk Přibyl

   "Zahájíme v pondělí 7. října v 17:00 hodin v Městském kulturním středisku ve Vimperku otevřením výstavy nazvané Střípky z historie Základní umělecké školy Vimperk. Výstava potrvá do 7. listopadu," uvedl ředitel ZUŠ Vimperk Pavel Vališ.



   Hlavní oslava bude připravena na sobotu 12. října: 10:00 – 14:00 Den otevřených dveří v budově školy, setkání bývalých zaměstnanců, žáků a široké veřejnosti, bude instalována výstavka z historie, přibližně od 11:00 do 13:00 bude zároveň koncertovat dechový orchestr ve dvoře Střední školy a Základní školy Nerudova. Kdyby snad nepřálo počasí, koncert by se přesunul do prostorné tělocvičny.

   Od 16:00 škola pořádá program v MěKS, na kterém se představí v rámci všech vyučovaných oborů žáci, učitelé či posluchači Akademie umění a kultury.

   "U příležitosti oslav naší sedmdesátky bude také k dispozici a k prodeji zbrusu nový almanach včetně datového CD, na kterém budou dva předchozí vydané almanachy a v prodeji bude také nový stolní kalendář dechového orchestru pro rok 2020," doplnil ředitel školy.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist