Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Filmový NaturVision zahájil a zve na besedu s cestovatelem

 AKTUALIZOVÁNO - VIMPERK - 17. září 2019 - 12:00 - Ode dneška  17. září do pátku 20. září se ve vimperském Městském kulturním středisku koná již 18. ročník filmového festivalu o zvířatech a přírodě NaturVision. Jde o významnou vzdělávací, kulturní a společenskou akci, kterou pořádá Město Vimperk ve spolupráci se společností EARTH-VISION UG.

 Text: Lenka Švecová, odbor školství, kultury a cestovního ruchu, Městský úřad Vimperk

   Programové schéma festivalu bude následující – dopolední bloky budou, tak jako každý rok, určeny pro žáky a studenty nejen z Vimperska, ale i z celého regionu. Ty odpolední a večerní pak pro všechny milovníky dokumentů o zvířatech a přírodě.

   Pouze dnešní podvečer 17. září jsme vyhradili nejvtipnějšímu českému cestovateli Danu Přibáňovi, který na festival zavítá s přednáškou ze své poslední výpravy „Trabantem tam a zase zpátky“. Přednáška začne v 17:30 hodin a vstupenky je možné si už nyní rezervovat v MěKS Vimperk.

   Pomyslnou tečkou za festivalem bude závěrečný galavečer, který se uskuteční v pátek 20. září. Během večera proběhne několik zajímavých rozhovorů s významnými hosty, budou oceněni výherci dětské výtvarné soutěže „Máme rádi zvířata“ a na závěr bude promítnut jeden z vítězných filmů německé části festivalu NaturVision. Celým večerem bude provázet moderátor Pavel Svoboda.

   Veškeré informace k festivalu naleznete na www.vimperk.cz.

   Děkujeme všem partnerům a sponzorům, kteří se na realizaci festivalu podílejí, a srdečně zveme všechny milovníky přírody na tento jedinečný zážitek!

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist