Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Otevřená dílna v Biofarmě Slunečná nabídne sochaře i kováře

 ŽELNAVA, SLUNEČNÁ - 10. srpna 2019 - 8:08 - Pravidelně vás během roku zveme na výstavy v Galerii Biofarmy Slunečná na Želnavsku. Tentokrát tu od pondělí 5. srpna do neděle 11. srpna probíhá Otevřená dílna tvůrců, zejména Davida Farrella, jeho synů, a Jana Řehuly.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

   Dílna se těší velké pozornosti návštěvníků. Ti mohou být u toho, když v působivých prostorách biofarmy vznikají sochy a nábytek ze dřeva a kamene. K těmto umělcům se v týdnu přidali i kováři, jejichž um je proslulý daleko za hranicemi.

   "Návštěvníci u nás stráví dokonce několik hodin a netají se svou spokojeností," řekl nám farmář s duší umělce z Biofarmy Slunečná Pavel Štěpánek. Mezi nadšenými příznivci umění byly v tomto týdnu například i dvě desítky výtvarníků z řady evropských zemí, kteří se účastní 14. ročníku týdenního mezinárodního workshopu SALVE Prachatice.

   Tak se na ojedinělou farmu pojďme podívat a vy se tam klidně ještě vypravte. Dnes, v sobotu 10. srpna se tu navíc koná akce Poznej svého farmáře, která nabízí program pro všechny generace.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist