Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Vysněné Rákosníčkovo hřiště otevře Michal z Kouzelné školky

 PRACHATICE - 5. srpna 2019 - 17:51 - Otevírá se osmé letošní Rákosníčkovo hřiště v republice! Akce pro celou rodinu se uskuteční v neděli 11. srpna v Prachaticích, v ulici Topolová, v době od 10:00 do 17:00. - Pozvánka, kterou nám do redakce poslal Marek Homola z firemní komunikace společnosti Lidl, platí samozřejmě i pro vás všechny!

 Připravil: Zdeněk Přibyl, ilustrační fota společnost Lidl

   Na co se tedy můžeme těšit? Na celodenní zábavný program pro děti! V 11:00 vystoupí Michal Nesvadba z Kouzelné školky a po celý den budou děti i dospělé návštěvníky bavit představení o Rákosníčkovi v podání herců z divadla Scéna.

   Pro děti bude na místě otevřen umělecký koutek, kde si budou moci vyrobit své vlastní tričko s Rákosníčkem, nebo si nechat pomalovat obličej. Připravena bude také řada soutěží, po jejichž splnění dostanou děti od Rákosníčka tašku s dárky. Po dobu celého programu bude zajištěno občerstvení ze sortimentu prodejen Lidl za příznivé ceny, chybět nebudou ani oblíbené a zdravé fresh džusy z čerstvého ovoce.

   "V Prachaticích je to již 97. hřiště, které společnost Lidl v rámci projektu Rákosníčkova hřiště postavila. Město jej získalo díky hlasování. Ve své kategorii obdrželo parádních 84 737 hlasů, a po zásluze se dočkalo nového hřiště. Radost v Prachaticích tak byla veliká a děti především předškolního věku se mohou těšit na nové atrakce a herní prvky s oblíbenou postavičkou Rákosníčka," sdělil Radek Homola.

   Přijďte si tedy užít pohodový den na zbrusu novém Rákosníčkově hřišti v Prachaticích!

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist