Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 V Prachaticích vystupuje Cirkus HUMBERTO. Slony má indické

 PRACHATICE - 31. července 2019 - 10:47 - V pondělí přijel do Prachatic jako již tradičně po dvou letech cirkus slavného jména HUMBERTO. V úterý tenťáci postavili na cirkusplacu v Husinecké ulici krásný, klimatizovaný stan a zbudovali všechno potřebné. Dnes, ve středu 31. července od 18:00 se už hraje! A pak ještě ve stejnou dobu také ve čtvrtek, v pátek i v sobotu.

 Text a ilustrační fota: Zdeněk Přibyl

    Co se z programu cirkusu HUMBERTO bude těšit největší pozornosti malých i větších návštěvníků a návštěvnic? Přehlídka nových indických slonů nebo smečka somálských lvů?

   "Náš cirkus HUMBERTO vám přivezl Největší show! Tak se totiž jmenuje náš zbrusu nový mezinárodní program. Takže se můžete těšit jak na somálské lvy, medvědy a zebry, tak na asijské lamy, koně, dromedáry i velbloudy," říká principál cirkusu HUMBERTO Hynek Navrátil a dodává: "Samozřejmě že nemohou vedle zvířat chybět ani dechberoucí čísla světových artistů."

   Pozorní návštěvníci cirkusu HUMBERTO si už z těchto řádků všimli hned několika novinek. První z nich jsou indičtí sloni, kteří vystřídali ještě předloni v Prachaticích vystupují skupinu afrických slonů. "Indický slon je totiž narozdíl od afrického domácí zvíře, a tak zatím může v cirkusu vystupovat. Německý drezér afrických tlustokožců prý dále předvádí své umění někde v Polsku.

   Somálští lvi zase vystřídali původní tygří smečku. A novinek bude ještě víc. Uvidíte je všechny, když se do cirkusu HUMBERTO vypravíte. Tak pěknou, tradiční zábavu!      

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist