Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Fotografové od Vlachova Březí příště: Krásy přírody a Makro

 VLACHOVO BŘEZÍ - 13. července 2019 - 15:15 - Organizátoři už tradiční fotografické výstavy pojmenované Fotografové od Vlachova Březí vyhlásili témata pro příští rok. Staly se jimi hned dvě - Krásy přírody a makro. Čtvrtou výstavu prací hlavně fotoamatérů otevřou ve starém pivovaru na Velikonoční pondělí 13. dubna 2020 a vydrží tam pak do konce září. Snímky se budou přijímat v Městské knihovně Vlachovo Březí.

 Text a ilustrační foto: Zdeněk Přibyl

   "Především děkujeme všem, kteří se zúčastnili předchozích ročníků výstavy Fotografové od Vlachova Březí. Výstava letošního třetího ročníku, která měla zajímavé téma Fotili jsme svět, je ve starém pivovaru k vidění stále, až do konce září, při významných příležitostech města Vlachova Březí," řekl nám jeden z hlavních organizátorů výstavy, fotograf Pavel Kluibr.

   Podle jeho slov se už nyní těší organizátoři také na nové autory, kteří se zapojí poprvé. Od každého autora tu mohou vystavit až 20 fotografií od velikosti pohlednice až do A3, barevných i černobílých, tištěných na fotopapíru. "Výběr fotek a jejich počet je na vás. Vystavíme i vaše fota na plátně nebo fotokalendáře na uvedená témata," upřesňuje Pavel Kluibr.

   Fotografie by měly být zarámovány v euroklipech nebo v rámečcích pro příslušný formát, zatavené do fólie nebo připevněné na paspartě. Ale hlavně - snímané a vybírané s citem!

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2018, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist